kolmapäev, september 13, 2006

 

13.09.2006


Firmasisene teenuseid tutvustav koolitus. Lisaks muule infole saan umbes kümne kolmetähelise lühendi jagu targemaks. Peaksin need endale välja kirjutama ja pähe õppima, et vajalikul hetkel hiilata.

Veider on muidugi see, et 4 tärni hotell ei suuda pakkuda korralikku konverentsiteenust:
1. Neil ei ole piisavalt parkimiskohti
2. Uksel on viit meie firma endise nimega
3. Lauad on ruumi valesti paigutatud
4. Kuna ettekanded kestavad veidi pikemalt, lähen teatan vastuvõtuneiule, et esimene kohvipaus oleks vaja 10min edasi lükata. Tema saadab mind restorani näitiskute juurde. Viimased vaatavad mind väga pikal pilgul ja teatavad, et selliste teadete tarvis on konverentsiruumis olemas telefon, aga seekord nad võivad teha erandi ja ise teate edasi öelda. Konverentsiruumi tagasi minnes avastan, et telefon asub esineja selja taga ekraani kõrval. Seega ma oleks pidanud esineja nina eest läbi minema ja siis valjult esineja kõrval oma teadet edastama.
5. Keegi puurib. Müra ületab esineja hääletugevust. Lähen kaeban vastuvõtus.
6. Järgmine kohvipaus hilineb 15 minutit. Ilmselt seepärast, et ma käin neile närvidele. Pirukad ja küpsised ilmuvad pärast minu kahte kõnet eelpool mainitud telefonilt siis, kui esineja juba alustanud on. Pean ütlema, et ei mäleta antud ettekandest suurt midagi. Oluline on snäkki laiali jagada.

Üldiselt võib öelda, et ma töötan jube tarkade inimeste keskel. Minu lugupidamine.

Koju tulles leian oma emaili postkastist alljärgneva teate:
Tere
Eve läheb võtab ära Teie elamu dokuntide koopiad aga kui Tia tuleb puhkusest ära, muidu nad ka võõrastele ei anna.
Siis kohe helistame, kui kätte saame dokumendid.
Elamus Teil toimuvad praegu avarii likvideerimise tööd, kanalisatsioonimagistraal ja veetorustik remonditakse, elamus 60 m3 jaotamata veekogus selle avariiga seotud on ilmunud...
Tervitades,
Ljudmilla

Inimese kiituseks peab ütlema, et ta on püüdlik. Kõik sõnad on eraldi võttes ju õigesti kirjutatud, lihtsalt valede käändelõppudega ja vales järjekorras. Siit siis selgub lõpuks ka kaks aastat kestnud probleemi- veehälbe- põhjus, mille hind ületas igakuisel arvel tihti mu reaalselt kulutatud vee hinna. Ma ütlesin neile kohe, et sellise veehälbe hinna esitamise järgi peaks meil maja all bassein olema. Näe, ongi! Kinnimakstud ja puha.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?