esmaspäev, oktoober 16, 2006

 

15.10.2006


Juba mitmendat puhkepäeva järjest ärkan üles kl 9. See on äärmiselt veider, kuna siiani olen suutnud vaevu kl 11 silmaluugid lahti kangutada. Mis järgmiseks? Öine uriinipidamatus ja ärkamine kell 6?

Sõbranna, kes hiljuti sai korteriomanikuks, kutsub mind appi riidekappi kokku panema. Ta küsib küll kahtlustavalt, kas ma olen seda kunagi teinud. Pean tunnistama, et ei ole, aga see ei saa ju olla ometigi midagi ületamatut. Haaran igaks juhuks kaasa veini, puhuks, kui mõistus otsa peaks saama.

Saabun kell 14.30. Selleks ajaks on sõbranna ise suutnud sahtlid kokku klopsida. Järgnevalt tuvastame jooniste järgi detailid, märgistame need tähtedega, mis joonistel ja hakkame ühendusjullasid detailidele külge kruvima. Esimene mure- kruvin kruvikeeraja otsa narmasteks. Teine mure-vein on otsas. Otsus-tuleb kutsuda kolmas sõbranna veini ja kruvikeerajaga. Seniks sööme vastostetud ahjus tehtud sooje juustuleibasid.

Saabub vein, kruvikeerajad ja lisatööjõud.Ühendame põrandal joonise järgi kapi seinad. Õnnestub teisel katsel. Kui kõik on koos, teen ettepaneku kapi tagumise külje kinnitamiseks, mis karkassi koos hoiaks. Kolmas probleem- kapp on seliti põrandal. Vaja kas ümber pöörata või püsti tõsta. Otsustame ümberpööramise kasuks. Neljas probleem-kapp laguneb koost. Mis halvasti see uuesti, kuid seekord otsustame ta kohe püsti kokku panna. Suurte pingutustega saame kapi peaaegu kokku. Viies probleem-kapp laguneb koost samal ajal, kui sõbranna on peadpidi kapis. Õnneks ei saanud keegi surma. Joome. Jõuame otsusele, et parem oleks olnud ikka kapp põrandal "kõhuli" kokku panna ja seejärel kinnitada tagumine sein. Kuues probleem-vein on otsas.

Kell 17.30 anname alla. Kõik kolm hakkavad mobiili kontaktides surfama, et leida meesolevus. Seitsmes probleem-abieluinimesed teatavasti tegelevad pühapäeviti oma peredega ja vähemuses üksikute meeste hulgast tuleb selekteerida tüüp, kes saaks asjaga paremini hakkama kui kolm naist. Lõpuks leidub säärane isend, kes laekub kahe veiniga.

Kell 20.00 on kapp koos ja tüübil näpp verine. Ära tegime, kõigest viis ja pool tundi ning neli veini hiljem!

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?