pühapäev, november 05, 2006

 

03.11.2006


Katseaeg-veel-läbimata-kolleegid kutsusid ülejäänud töökaaslased peole. Põhjuseks märkisid, et kuna tööväline sotsialiseerumine on kehv ja neid kuhugi ei kutsuta. Täitsa piinlik lugu. Dress code cool blue.

Lähen kohe pärast tööd poodima, kuna siniseid asju on mul kodus vaid kaks-öösärk ja ballikleit. Ilmselt kumbki valik poleks hea. Ostan sinise lauvärvi, sinised kõrvarõngad ja sinise juukseehte. Tegelikult ostsin lauvärvi alusvärvi ka. Polnudki kuulnud varem sellisest asjast. Aitab värvil erksam püsida ja mitte voltide vahele koguneda. Mõistlik leiutis.

Õnneks leian kodus kapis sobrades siiski ka ühe sinise pluusi, sinise kaelaehte, sinise käevõru ning sinise aluspesu. Jõuan kohale 5 minutit varem ja osutun teiseks, kuigi osad lubasid otse töölt minna. Õhtu jooksul ilmneb, et olen üks viiest, kes on dress code´le rõhku pannud. Nõrk!

Kui kõhud sööki-jooki African kitchen's täis söönud oleme, suundume klubiringile. Bon bon on umbselt täis, seega suundume Panoraami poole. Enamik külastab seda paika pärast kolimist ja remonti esimest korda. Disainilt Decolte, sisult Panoraam. Ainult lasershow'd ja mulliposte pole. Laval on 2 quick start, üldises plaanis nostalgiliste noorusaja lugudega pidu.

Töökaaslastega on tore pidutseda, pintsaku alt kooruvad välja hoopiski teistsugused natuurid, kui tööl oletada võib.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?