esmaspäev, detsember 04, 2006

 

03.12.2006


Sõidan Balti jaama trammiga oma kaaslannale poole tee peale vastu, et ta ei peaks minu pärast autoga liigselt edasi-tagasi sõitma, kuna elab Tallinnast väljas. See oleks nagu õudusunenäost lossi sattumine. Haisvast Kopli trammist otse glamuursesse saatesse.

Jõuame pool tundi varem kohale, kui sissepääs ametlikult avatakse, et saaks kohad, kust näeb. Viimane kord pidin ju omale käekoti tagumiku alla panema, et midagigi näha. Limpsime shampust, kõlgutame esireas jalgu ja ootame. Varsti salvestatakse saate muusikaline külalisesineja number. Pooleteise tunni pärast algab saade. Mõlemad finalistid tantsivad hästi. Hoiame kaaslannaga pöialt Mikule ja Olgale. Imetlen juba ammu Olga kaunist keha ja neid pikki graatsilisi liine, mida ta moodustada suudab. Samas nägu on selline, et kui pimedas vastu tuleb, jookse ehmatusest minema. Nad sobivad Mikuga omavahel füüsiliselt väga kenasti kokku. Ilus pikkuse vahe, kumbki täidab oma soo rolli väga hästi. Pealegi parandab Miku kena nägu Olga puuduse. Mikk on tantsud hästi selgeks saanud ja oskab need esteetiliselt esitada. Minu meelest jäi küll veidi nõrgaks show tants, oli liialt reeglites kinni. Ilmselt ei suutnud võistlustantsija end köidikutest vabastada.

Vahenumbrite ajal väljub minust vaimustushüüe, kui Erki paso ajal sooritab paigalthüppe vähemalt pooleteise meetri kõrgusele. Rääkimata sellest kergusest ja hoost, millega ta Avet lae all keerutab. Mitmeid kordi on olnud Avel inertsi tõttu maandumisega probleeme. Riisalu aeglane valss on täiesti talutav. Ilmselt on vahepeal jõudsalt trenni tehtud. Isegi keel ei ripu enam suust väljas. Tähismaa partner on quickstepi lahendanud väga lihtsalt ja efektselt-umbes 17 ringi galoppi ümber saali ja valmis tema ongi. Pärast Vilja tangot oleks tahtnud paluda Veikol omi muskleid näidata. See on ikka uskumatu jõud, millega toda prouat peab põrandat mööda järgi lohistama. Vilja sammud on poole lühemad kui Veikol, kuid Veiko sunnib teda jõuga õigesse kohta jõudma. Kaisa kasutab hr Tarandit postina ja keerutab tema ümber maha võluva rumba. Linna näib Korotini kõrval välja kui väsinud vanaema, kes on lapsepõlve seeliku selga saanud. Kohati ei saagi aru, kumb on naine, kumb mees, sest kõik Korotini keharakud vihuvad tantsida, samal ajal, kui Linna suudab vaid harkisjalu seista.

Ja võidabki Mikk. Tõstan kaks kätt üles ja hõiskan kõigest jõust! Järgneb afterparty. Tuuakse tort ja konjak. Lavalt kostuvad tänusõnad sponsoritele, osalejatele, zhüriile jne. Kõik näeb välja nagu Oskarite jagamine. Kui Tähismaa omi tänusõnu emale ja Jumalale lausub, kostub saalist kõvahäälne „Just! Just!”. Riisalu ronib lavale ja vallandab eufoorilise inglise keelse valangu õnnetundest. Seejärel kostub lavalt: "Palume lavale hapra Kanal 2 turundusjuhtinna, tänu kellele oleme saanud kõik oma teadmised võistlustantsust." Lavale veereb umbes 80kg-ne endine tantsija. Naelal oleks ju võinud number suuremad püksid jalas olla. Ma ei ole väga huvitatud teada saamast tema mehelike võlude suurusest või kannikate konkreetsest kujust. Samas märkame selja tagant, kuidas ta hoiab ümbert kinni ühel piigal. Äkki polegi homo?! Mõne aja pärast pöörab piiga ümber ja selleks osutus Nele-Liis Vaiksoo. Ikka vist on homo.

Teagi nüüd, mis ma pühapäeva õhtuti tegema hakkan.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?