kolmapäev, juuni 06, 2007

 

06.06.2007


Näen õudusega samas konverentsikeskuses, kus toimub meie koolitus silti- Briti jalgpallifännid. Ja juba eksivadki seljakottidega punapäised tegelased meie kohvipausi ajal meie koolitusruumi. Mõni tund hiljem, kui koolitus lõpeb, saan ukse avades shoki. Terve fuajee on täis lärmavaid britte, kes joovad õlut. Lisaks kõigele on põrandale aetud mingit kleepuvat laga. Mulle tundub, et nad jälitavad mind.


Hiljem saan kokku meie suvepäevade korraldajaga, kuna on tekkinud teatavaid komplikatsioone ja peab asju ümber mõtlema. Kõige ägedam osa on tasuta alkoholi optimaalse koguse välja arvutamine. Ütleme, et laias laastus tuleb 200 inimest ja valikus on õlu, siider ning vein. Algatuseks paneme paika, et valget veini on 2/3 ja punast 1/3. Edasi on vaja paika panna proportsioonid meeste ja naiste osas, sest ilmselgelt joovad siidrit rohkem naised. Meie firmas üldiselt on naisi rohkem, aga kas suvepäevadele ka tuleb naisi rohkem? Täpse protsendi arvutamiseks peaks osalejate listid läbi käima. Samas ei ole ma kindel, kas ma suudan Läti ja Leedu nimedes eristada naisi ja mehi. No ja idee poolest, need, kes joovad veini ei peaks hea tervise nimel õlut jooma, aga selles ei saa iialgi kindel olla. Ja tegelikult joovad paljud naised ka õlut. Väga keeruline lugu. Alguses arvestame 6 liitrit kumbagi lahjat alkoholi näkku. See teeb hiiglasliku üldkoguse. Vaimusilmas kujutame ette, kuidas igale osalejale antakse kätte ämber ja öeldakse, et palun, see on sulle kaheks päevaks, hakka pihta. Samas, kui on palav, siis pooleteise pika päeva peale seda ikka läheb, eriti arvestades, et ööd jäävad nagunii lühikeseks. Suudame lõpuks kuidagi ikkagi mingi arvu paika panna. Eks siis näis, mis saab.

Comments:
me nüüd mõtiskleme, kas sa kavatsed pärst meile ja kogu maailmale ka meie kõigi individuaalse joomisvõimekuse tabeli avaldada :)
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?