reede, juuni 15, 2007

 

13.06.2007

Meie, kahjuks vähemuses, meeskolleegid on kuu aega usinalt harjutanud jalgpalli matshiks: Meie versus Konkurendid. Mina võtan enda kanda fännid. Algatuseks toon golfiplatsilt ära meie logodega atribuutika, mida saaks väljakul lehvitada. Seejärel ajan pool kontorit naisi kokku bännerit joonistama. Paneme paika kontseptsiooni, et vasakule nurka tuleb palli lööv jalg, kaasaelav publik jms, keskele hüüdlause meie firma kohta ning paremasse nurka mängijate nimed. Sellele kuluvad mõned hallid rakud, päris mitu meetrit guašši ning umbes tund inimjõu tööd. Väga ilus sai.

Seejärel teeme poistega juba teise tantsuproovi. Eile oli esimene. Ma küll tegelikult arvasin, et nemad tantsivad esiplaanil ja mina vehin taga kaasa, aga nad surasid mu ette ja ütsid, et teevad kõik järgi, mis vaja. Andekad kujud. Tantsuprooviga saabki lihased täpselt nii soojaks kui vaja ja sõidame jalkaplatsile. Fännidele on mul veel välja jagada kaks marakat ja üks vile. Selgus, et vile tegelikult kasutada ei tohi, et see ajavat mängijad ja kohtunikuvile segadusse. Igatahes on selgelt näha, et meie fännid on väga hea varustusega võrreldes konkurentide omadega. Meid on rohkem ka. Algabki mäng. Karjume, kolistame ning ergutame kuis jaksame. Kahjuks siiski on konkurendid meist vägevalt üle. Eks seda ilmselt selle arvelt, et neil on neli liigas mängivat meest väljakul. No ei ole väga aus mäng. Siiski, mängu viimasel poolminutil lööb värava meie oma mees. Auvärav on tehtud. Sellel järgneb afterparty. Alguses on kaks meeskonda koos fännidega täiesti omaette. Aga selgus, et see oli vähese viina viga. Õhtu edenedes ja viinakoguste suurendeses inimorganismides istume kõik lõpuks ühes lauas. Pidu kestab kuni koht kinni pannakse ja meid välja aetakse.

Boss lohutab meid lõpetuseks, et mis siis, et me jalkas kaela saime, naised on meil kordi ilusamad, kui neil. Ise oleme rahul.


Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?