neljapäev, september 06, 2007

 

06.07.2007

Maakler helistab tööle, et tal oleks jälle üks klient. Lähen varem koju, et toas ja koridoris veidi harja keerutada. Üleeile alles astusin naabrite kakluse vahele ja karjusin, et olge vaaaait (noh nagu I.Ever Nukitsamehe filmis) ja korjake oma koeras... koridorist ära ja kolme aasta jooksul ei teeks paha esimest korda koridori ka koristada. Mees rehmas käega, et jajaa, koristan,koristan. Sinna see jäigi. Lisaks sellele kakkusin eile autost matid maast ära ja tõin vannitoa põrandale kuivama. Auto on seest kole niiskeks läinud. Pean minema kummimatid ostma. Enne pean ilmselt uurimustöö läbi viima, mis suurusega matid mulle sobivad. Ja näpitsate puudumisel pidin matid nublakate küljest maniküürtangidega maha keerama. Beib ikkagi.Ühesõnaga tahan enne vaataja tulekut automatid ka vannitoa põrandalt kokku korjata.

Avan välisukse. Seal seisab noor neid koos emaga.Lükan ust veidi rohkem lahti. Uks vajub ja vajub aeglaselt järjest rohkem lahti kuniks jääbki vastu seina ainult ülemise hinge külge rippuma. Ei ole just parim algus korteriostu puhul?! Külalised astuvad sügishämarasse koridori. Neiu leiab ukse kõrvalt lüliti ja plõksib seda. Ütlen, et see on õuelamp, koridoris olev pirn on läbi põlenud.

Miskipärast on mul selline karvane tunne, et ka siit ei meelita ostu välja.

Comments:
Ahoi !

Kle äkki Sa peaksid selle koridori ja naabrite mõttes mõne ostjaga proovima otsekohene olla ? On jah jura aga minu korter on OK !!! Inimesed tunnevad mingi meelega selle ära kui Sa nagu ebamugavalt ennast tunned, nagu üritaks midagi varjata.
 
Oi tere!
Eks ma olen nii aus, kui müügi puhul võimalik olla saab. Kui naabrite kohta küsitakse, ütlen, et siin vastas elavad mitte kõige inelligentsemad tegelased. varjata pole mõtet tõesti. Või noh, palju siin üldse varjata saab, kui hunnikud näkku kargavad...
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?