neljapäev, jaanuar 03, 2008

 

03.01.2008


Nopped minu uue aasta horoskoobist:



Jaanuari lõpul ja terve veebruarikuu tuleb sagedasi kohtumisi ja jutuajamisi ülemusega või ülemuse ülemusega. Need kulgevad üldiselt hästi, kuid panevad Jäära mõtlema ja ettepanekuid kaaluma, sest nende vastuvõtmine tähendaks rohkem tööd ja vastutust (nii aga raha???)



Kevade algusega ja päevade pikenemisega kasvab ka Jäära optimism ning tahe kõik kiiresti ära korraldada. Aprillis on vajalik energia olemas ja Jäärale sünniomane organiseerimistalent leiab ka ärakasutamist (sõbrad, kolleegid, pange end valmis, aprillis läheb mürgliks)



Mais kuuleb ta tunnustavaid sõnu ülemustelt ja saab ka finantstoetusi, mis annab võimaluse oma alluvaid premeerida (alluvaid???)



Ehkki käes on kevad, tuleb ette ka pilviseid päevi. Mai teine pool toob palju vaidlemist tulevikuplaanide üle. On dokumente, millele Jäär ei julge, õigemini ei taha alla kirjutada. Talle tundub, et see pole targalt kirjutatud. (väga põnev, mis dokument see on?)



Augustis tulnud enesekindlus lubab suure entusiasmiga hakata sügisel oma mõtteid teostama. Noored Jäärad asuvad uude kooli, tüdrukud leiavad kavaleri või rikka sponsori, võib sündida uus partnersuhe. Need, kes jäänud vanadele positsioonidele, peavad arvestama uuenenud kaadriga tööl. (sponsor?!?!)



November kujuneb aasta teise poole raskeimaks kuuks, kus tuleb võidelda pahasoovlike inimestega, kes tekitavad tööl segadust. (nagu selles oleks midagi uut. Ma mõtlen novembriraskusi)



Teatud meelehärmi võib põhjustada ka lähedaste inimeste haigestumine, mistõttu Jäärale langeb rohkem kohustusi. Paistab, et ta saab selle kõigega hakkama, sest aasta viimasel kuul langeb talle osaks suur tunnustus kas ametikõrgenduse või rahalise preemia näol. (Ema, joo piparmünditeed ja müts olgu peas! Aasta lõpul toon palju pappi koju)


Ühesõnaga mulle tundub, et tuleb mitmekesine elu- palju tööd, miski suhe ning lõpuks ka raha. Tore, tere rott!



Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?