esmaspäev, jaanuar 28, 2008

 

26.01.2008

Ostan: eestoa lambi, koridori nagi paigaldamiseks kruvid ja tüüblid, tapeediliimi, uksesilma. Nüüd peaks kõik nädala pärast toimuvaks talguks valmis olema.

Näen maja ees miskeid tegelasi suitsu tegemas. Lähen uurin, kas tegu on naabritega. Olevat jah. Küsin, et kas neil ka kutsumata külalisi on käinud. Neil ei ole. Äkki neid polnud too öö kodus.

Õhtul olen palutud kahele üritusele korraga. Sünnipäevale ja JCI aasta alguse peole 50km eemal. Kuna olen lubanud viimasel peol esineda neegritantsu ridades, mida me ka kaks õhtut harjutanud oleme, lähen algatuseks sinna peole. Kohapeal siiski selgub, et pidu toimub kitsukeses kõrtsis ja esineda lihtsalt ei õnnestugi. Häda ja viletsus. Koosolekuid ja vaidlemisi, mis selle tõeni jõudmiseks kõik kulus. Toon kastanid tulest peo korraldajate silmis, kes oli meie esinemise ajaga arvestanud ja viin läbi ühe seltskonnamängu-tantsu. Peo tipphetk minu jaoks on see, kui mind värvatakse JCI huviliseks. Uued rinded, uued inimesed, uued sündmused... Umbes kell veerand kolm öösel jõuan ka sünnipäevale.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?