teisipäev, mai 27, 2008

 

20.05.2008

Koguneme Herrankukkaro klubiga Tallink spa saunas. Mõned küll puuduvad, aga siiski, tuumik on koos. Väga vahva on uuesti kokku saada.

Oleme tõsiselt üllatunud teenindustasemest. Esiteks ei oska vastuvõtu neiu mind juhendada mobiilse parkimise osas. Teiseks juhatati kõik algatuseks üles tunnisauna, kust meid uuesti alla aeti spa vastuvõttu et saada käepaelad. Mina olin suutnud oma spa kinkekaardi väga kindlasse kohta ära panna ja ei leidnud seda enam üles. Seega nõuti mult raha. Õnneks oli kellelgi meist Tallinki neiu telefoninumber ja asi aeti korda. Läksime uuesti üles sauna. Tellisime snäkke ja juua. Neiu teisel pool toru ei osanud mitte midagi öelda saada olevate veinide kohta. Kui asjad kohale toodi, oli arvel muu hulgas ka vesi, aga vett ennast ei olnud. Veinipudel toodi avamata ja avajat saunas ei ole. Pidime jälle helistama, et tuleks keegi punnivinnaga (küll on veider sõna).

Tunneme end hästi. Käime spas mulluvannis mulistamas ja kokteili luristamas ning mõnuleme erinevates saunades. Kui ära hakkame minema, läheme kõigepealt spa vastuvõttu ja anname tagasi oma käepaelad. Siis läheme hotelli vastuvõttu, et ära maksta on snäkid ja joogid. Sealt suunatakse meid edasi restorani, sest vaid sinna on võimalik maksta toitu. Küll on keeruline…


Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?