kolmapäev, juuni 18, 2008

 

06.06.2008




Kliendiüritus Golf. Äratus kell 6.00. Imetabaselt ma ei olegi meeletu zombi, kõigest pool. See väljendub eelkõige selles, et ühtäkki ma ei suuda meenutada, kas pean välja sõitma mööda Tartu mnt-d või Narva mnt-d. Enne ei meenugi, kui helistan kolleegile ja küsin abi. Tema omakorda räägib loo sellest, kuidas ta Tartusse mööda Pärnu mnt-d sõitnud oli.Loomulikult sõidan teeotsast mööda, aga õnneks on mõnesaja meetri pärast uus pööramise võimalus.



Üldiselt sujub üritus hästi. Mu kolleegid võidavad mitmeid auhinnalisi kohti, kuid need kõik tuleb loovutada kallitele klientidele. Päeva lõpuks keerutab võimsa tuule üles. Golfiväljakul on seda eriti hästi tunda, kuna see ju lage väli ja mere ääres ka. Kõige turvalisem on istuda suure kivi taga päikese käes. Õhtuks on riided selga päevitanud.



Püüan vahepeal kodus puhata, aga nagu arvata ongi, see ei õnnestu, sest Goterman ärkab just sel hetkel ellu ja pugutab nii kuis jaksab.



Teiseks ürituseks sel päeval on saunamutt/kolleegi Austraaliasse saatmise üritus. Ta küll ise väidab, et tuleb aasta pärast tagasi. No loodame. Üritus on edev. Kestab reedest pühapäevani. Mina isiklikult ei saa üle laupäeva varaste tundide olla, sest pean edasi pinginaabri mehe sünnipäevale sõitma. Väga meeleolukas õhtu sai. Vana hea kamp ja toredad naljad.


Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?