kolmapäev, juuni 25, 2008

 

21.06.2008

Ärkan meeletu vihmakolina peale üles. Selgub, et polegi vihm, mehine rahe on hoopis. No selline 1 cm läbimõõduga tera. Tõotab harilikku Eesti jaanipäeva.

Vedelen veel veidi ja hakkan siis Elva suunas juubelile sõitma. 30 ikkagi. Siiski ostan enne seda omale beibekummikud, et vältida eilse kordumist. Sellised ilusa pildiga. Noja bensiini ostan ka muidugi. 53,93 liitrit ja 1000,40 krooni, Extra kaardi soodusega 992, 31 krooni! Kui nii edasi läheb on mõni lennupilet soodsam, kui osta paak bensiini. Ilmselt suurest hämmingust kirjutan vaatamata kaardimakse tehingule alla ja sõidan ära. Mõne aja pärast tuleb kõne, et halloo, te maksite vale bensiini eest. Vaatan tshekki, seal seisab 500 krooni. Karta on, et kui ma ära haihtuks, saadaks mind liiga kergelt kätte, sest kõik on lindis. Seega sõidan tagasi. Selgub, et müüjanna kuulis pumba numbri valesti. Tasub teinekord ikka vaadata vist, millele alla kirjutan.

Juubel möödub poolenisti vihmakrabina saatel. Kohal on umbes kümmekond paari, kellel kaasas lapsed ja umbes kaks naist meist ei ole hetkel teist korda rasedad. Nagu kokkutulek.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?