teisipäev, juuli 29, 2008

 

29.07.2008

Astusin täna Väheste kilode jälgimise klubisse. Klubi idee tuli mu ühel kolleegil Pärnu üritusel, ütleme otse välja, joomise käigus. Ka täiesti normaalse väljanägemisega naistel on olemas oma ideaalkaal, kuhu poole kõik püüdlevad. Mõnel on jäänud pärast sünnitust 3-4 kg selga, mõni on lihtsalt maiustama hakanud ja soovib oma paarist kilost lahti saada. Niisiis saigi täna uus klubi alguse.

Tellisin eelnevalt kontorisse kaalu. Täna tegime kõik kontrollkaalumise, mille tulemuse juurde sai kirja ka soovitav ideaalkaal. Kõige vähema koguga liige peab langetama 1,4 kg ja suurima koguga üle 10 kg. Mõõtmise protsessi käigus astus meist mööda ka üks vormis meeskolleeg, kes kaalumise tulemusena peab hoopiski rohkem sööma hakkama.

Klubiliikmed kogunevad igal teisipäeval, mil saab kirja uus reaalkaal, võrdlus ideaalkaalu ja eelmise nädalaga. See, kuidas keegi vahepeal võidu nimel vähem sööb, rohkem trenni teeb või kõhulahtisteid kasutab, jääb igaühe enda teha. Kõik tulemused on klubiliikmete vahel avalikud, kuid teistele inimestele edastamine rangelt keelatud ja karistatav. Hetkel on meil üheksa liiget.

Minu ideaalkaaluni on jäänud 1,8 kg. Huhhhh...

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?