neljapäev, oktoober 23, 2008

 

29.09-01.10.2008

Korraldan üle-baltikumilist koolitust, kus lektoriks on meie rahvusvahelise firma üks asutajatest. Väga lugupeetud ja kogenud inimene. Üsna kesine tunne on, sest tahan, et kõik sujuks ülihästi, aga mida rohkem püüad, seda rohkem tavaliselt untsu läheb. Koolitatavaid on kaks gruppi. Ühed lõpetavad ja teised alustavad. Organiseerimise koha pealt keerulisem. Teemaks on esinemisoskus. Olen ise kõik päevad kohal, sest olen praktilise osa kaameramees. Kontorisse saan vaid mõneks ajaks, et kiirelt emailid läbi kerida ja siis kas tantsima või gruppidega õhtusöögile põrutada. Suhteliselt väsitav nädal sai.


Tagasiside lektorilt:
Thank you so much for doing such a super job in organizing everything. First of all, it was quite an achievement to have the maximum number of participants on each course. Secondly, all the administrative arrangements were absolutely perfect - well done! Thirdly, the seminar facilities, service and catering in the hotel were exceptionally good - some of the best I've ever experienced - which made the seminars a pleasure to teach.

Jeah!


Comments:
heh, ma muidugi arvasin, et kõik meie asutajad on juba järgmisesse reaalsusse siirdunud :P. Hr G vist viimasena aastal 1996.
Aga tubli töö enivei.
 
Nii ta väitis, et tema oli asja juures. Eks ta ole vanem härrasmees ka. Võimalik, et ta ei ole just see "nimeline" tüüp, aga hoidis kätt pulsil vms. Tähh, enivei:)
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?