esmaspäev, veebruar 22, 2010

 

19.02.2010

Kirjutasin meie Europarkla (pargin seal iga-tööpäevaselt) kliendihaldurile emaili ning lisan Cc-sse kaks kolleegi:

Tere N

Kirjutan seoses ...parkla murega. Nimelt on mõned kuud tagasi sinna parklasse ennast sisse seadnud üks limusiin-hummer. Esimestel kordadel parkis ta kohe paremas ääres, nii et kattis kinni pool sissesõidu avaust. Limusiin teatavasti on väga pikk masin. Nüüd on ta paar kohta tahapoole kolinud. Samas on paaril viimasel päeval sinna parkinud ka suur „kastiauto“, mis omakorda võtab ära kolme auto parkimise ruumi. Parkla on üsna paksult lahtist lumeplöga täis ning manööverdamine on niigi raskendatud ja nüüd veel suurte autode vahel laveerida ei ole teab mis lihtne. Nagunii on parkla lume tõttu väiksem.

Seoses sellega on mul kaks küsimust:
1. kas parklat võiks tihemini lumest koristada, et ei oleks pidevat kinnijäämisohtu
2. kas limusiinile ei leiaks mõistlikumat parkimiskohta? Kui ta peab just selles parklas olema, siis kas ta ei võiks parkida tagapool, et sissesõit oleks prii. Nii palju kui mina näinud olen, siis see auto eriti sõidus ei käi.

Lisaks kirjutas ka mu üks kolleeg sinna samasisulise kirja ning lisas, et vähe sellest, et parklat ei koristata, oli sinna ühel hetkel koormatega lund juurde toodud.

Sealt tuli mulle vastus, kuid mitte meie kliendihaldurilt, vaid kodanik M-lt:
Tere.
Tänan teid tagasiside eest.

Vastan teie poolt esitatud küsimustele:
1.Kindlasti puhastame parklat lumest ka tulevikus ja üritame anda endast parima.Oleme ka antud parklast lund ära vedanud,lausa 70 veoauto koormat.Juhul,kui teil tekib probleem parklas lumme kinni jäämisega,siis helistage julgelt meie üldtelefonil ja tuleme teile appi.

2.Oleme teadlikud,et antud parklas pargib igapäevaselt ka üks limusiin,kes on oma kuuajalise parkimispileti ostnud parkimisautomaadist.Parklat võivad kasutada kõik sõidukid eeldades,et nad ei takistaks teiste sõidukite parkimist ja liiklemist.Siiamaani ei ole meile jõudnud infot,et ta oleks pargitud selliselt,et ta takistaks parklas teisi sõidukeid.Teie ettepanek,limusiini parkla tagumisse ossa suunamisega tekiksid probleemid sõiduki ohutu väljasõiduga,sest pikk sõiduk vajab manööverdamiseks ka suuremat ruumi.Kindlasti ei sooviks,et mõned teised sõidukid selle tõttu kahjustada saaksid.

Vaatame olukorra üle,üritame limusiini omanikuga kontakti saada ja proovime liiklemist parklas parandada.

Ja mu kolleegile nr 2 alljärgnev vastus, samuti M-lt.
Tere.
Tänan teid tagasiside eest.

Ka meile oli üllatus suur,kui avastasime ühel hommikul parklasse toimetatud suured lumekoormad.Tänaseks oleme tooja tabanud ning ka enamus toodud koormatest parklast minema toimetanud(kokku lausa 70 veoauto koormat).
Tänaseni pole meile teatatud,et mõni parkla kuukaardi omanik ei oleks parklas vaba parkimiskohta leidnud,isegi hetkel tekkinud olukorras.
Kui teile ei õnnestu vaba parkimiskohta leida,siis helistage meile ja suuname teid ajutiselt lähimasse parklasse.EuroPark-i hallata on Tallinnas üle 100 parkla ja kindlasti saame teile vaba parkimiskoha garanteerida.


Nüüd oli meil kolleegidega pead sassis. Kas minema viidi 70 koormat või 2*70 koormat? Ja järgnes omavaheline kirjavahetus:

Kolleeg 1:
See on küll lahe, et ühel toodi kellegi kurikaela poolt parklasse hunnik lund, mis 70 autotäiega ära veeti. Teisel oli Europark lihtsalt nii usin ja rookis parklast lund 70 autokoorma täie ulatuses.
Mhmm…

Kolleeg 2: Ma ei saa aru, mis teile ei sobi? Aktiva ja passiva on ju võrdsed!
Fui millised primitiivsed numbrivõhikud!
Ps. need 70 hunnikut olid veel täna hommikulgi seal! Järelikult on Europark kasumis! J

Mina:
Et kui enne oli kõik puudu ja nüüd on kõik siin, siis on kõik üle? (Tölpa ja Mõhk)

Kolleeg 2:
Ei pea eriline Scherlock olema selleks et läbi närida Europarkla X-file juhtumit.
N tassis oma 70 koormat M-i parklasse ja seega N ongi kurikael ja M usin lumerookija!

Mina:
Ja N tuli kahelt poolt ja tõi 2*70 koormat

Kolleeg 2:
Ahh aitab lobast! Hiiumaa on mitu nädalt rööstamata ja vögistamata! Lähme varastame hiidlaste pökse!

Selline vahepala siis töisesse reedesse.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?