kolmapäev, veebruar 10, 2010

 

29.01.2010

Vahepeal olen saanud kokkuleppele, et proovitud Mazda ostmiseks saan oma bemmi anda sissemakseks. Selleks on vaja viia see Eurostautosse hindamiseks. Selleks omakorda on vaja mõlk välja lüüa ning üle värvida. Täna saangi auto värvimisest kätte. Mitte midagi ei saa aru, kõik on nii nagu enne, ilus ja korras.



Samas on mu sõber leidnud auto.24-st veel ühe Mazda 6 GT, mis on 14 200 kr soodsam, 1 a vanem, väiksema läbisõiduga, automaatkast ja millel on võrreldavalt rohkem lisasid peal: 0,3 l rohkem, 14kw rohkem, xenon tuled, esimeste tulede pesurid, valuveljed, webasto, subwoofer, CD Box. Egas midagi, helistan ja lepin vaatamiseks aja kokku. Selgub, et tegu on umbvenelastega, kes müütavad Saksast toodud autod kadaka turul, küll olevat olemas saksa keelne hooldusraamat. Ei ole väga hea algus.



Kui kohale jõuame, selgub, et autol on suvekummid all?! Aga loomulikult sellepärast, et lahe velg on, talvekatel ei ole velgi. Annab ikka olla ajukääbik. Kuda kurat ma siis nüüd peaks aru saama, mis autoga tegemist on. Sõidan mõned kilomeetrid 10km/h ja kõik. Kehitame õlgu ja läheme laiali.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?